TWIZY: NAJBOLJE RJEŠENJE ZA VAŠE SVAKODNEVNE VOŽNJE

Twizy donosi potpuno nov doživljaj grada. Sve počinje izvana. Tako će i njegov vanjski izgled potaknuti mnoge razgovore. 100 % užitka u vožnji. Twizy će vas ispuniti oduševljenjem! Sigurno niste vidjeli ništa slično Twizyju. Twizyjev dizajn ne možete samo zamisliti. To je nešto što jednostavno morate vidjeti. Osmišljen je da bude praktičan, što vam jamči dodatnu slobodu. Vrata mu se otvaraju prema gore i zato ne zauzimaju mnogo prostora u ionako prepunom gradu. Kad sjednete unutra, pogledajte prema gore. Twizyjev stakleni krov nudi vam nesmetan pogled na grad.

 *Doseg homologiran prema ciklusu NEDC

ZOE: MISLITE ELEKTRIČNO

Jednostavno lijep automobil. To je prvo što pomislite kad ga prvi put ugledate. Razigranim dizajnom, elegantnim izgledom i mekim linijama ZOE je spreman postati dio vašeg života i učiniti vašu svakodnevnu rutinu još boljom. A to je tek početak! Budite spremni oduševiti se čim sjednete za upravljač... ZOE je u trenu spreman za vožnju. Uživajte u tišini, mekoći i glatkoj vožnji zahvaljujući jednakomjernom ubrzavanju bez buke i trzaja. Ne mislite ni na što drugo osim na fantastičnu vožnju. ZOE se spretno kreće gradskim ulicama.

 *Domet homologiran prema ciklusu NEDC

KANGOO Z.E.: SNAGA ELEKTRIČNOG POGONA

Inovacije marke Renault Z.E. donose nove prednosti poslovnim korisnicima. Manji utjecaj na okoliš i modernizacija imidža vašeg poduzeća, užitak udobnosti i tihog rada motora na električni pogon, a sve to uz smanjene troškove uporabe. Sve su to novi užici koje donosi Kangoo Z.E.

 *Doseg homologiran prema ciklusu NEDC